tirsdag 20. april 2010

Bli en Buzzador:)))

For en tid tilbake oppdaget jeg noe som kalles "Word of Mouth" marketing, og buzzadorer. Det å være en Buzzador innebærer at man får teste produkter som man så leverer inn en rapport på. Forskjellige ting som har vært testet av Buzzadorer er; Hippo barnemat, Kattemat, Bingospill, Forsikring, Klær fra Name it. Hvilke produkter man får tilbud om å teste avhenger av alder, hvilken bosituasjon en har, om en har dyr, hvilke dyr i så fall, barn, interesseområder også videre. Innimellom får en også produkter som en kan dele ut til venner for så å få deres mening i tillegg på produktet. Dette er en kjempespennende måte å drive markedsføring på, og ikke minst veldi kjekt å være en del av da man får tilbud om diverse vareprøver og gaver UTEN å betale for det.
Om du får tilbud om å delta i en kampanje står du fritt til å velge ja eller nei. Dersom du velger å IKKE delta vil ikke det påvirke mulighetene dine til å delta i senere kampanjer.

Hvis DU kunne tenkt deg å bli en Buzzador og få muligheten til å prøve forskjellige produkter helt gratis kan du klikke på den følgende linken

Det kan gå litt trått med å få kampanje tilbud i begynnelsen, men de kommer:))))

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar